lauantai 14. huhtikuuta 2012

Morsiustytöt ja sulhaspoika

Aikaisemmassa postauksessa mainitsin sormus-/sulhaspojasta, jonka olisi tarkoitus syntyä. Pikkumies päätti tulla maailmaan viime maanantaina ja voi sitä suloisuutta.

<3
Häiden aikaan pikkumies on siis noin 2,5 vuotias ja hän saa kunnian kantaa myös sormusta. Haluan ehdottomasti kaverille puvun, koska ne vaan ovat niin suloisia.

Kuva
Sormukselle tosin pitää keksitä joku hyvä kuljetusväline, ettei pikkuvesseli hukkaa sitä matkalla kirkon etuosaan. :D

Myös rakkaat pikkusiskoni saavat olla morsiustyttöjä/-neitoja. Tällä hetkellä tytöt ovat 5-, 11- ja 13-vuotiaita eli 2,5 vuoden päästä jo lähes naisia. :) He eivät aikaisemmin mielestäni ole toimineet morsiustyttöinä ja mielestäni se kokemus pitää kokea. Itse olen ollut 3 kertaa morsiustyttönä.

Ensimmäinen kerta oli noin 1,5 vuotiaana toisen samanikäisen tytön kanssa. Kuvia ja kertomuksia tästäkin tilaisuudesta on. Olimme kuulemma olleet ihan kiltisti ja kantaneet hienoja kukkakoreja käytävää pitkin. Seremonian aikana ilmeisesti tylsyys iski ja aloimme nyppimään kukkia pitkin lattioita ja hakkaamaan muovikoreja lattiaa vasten. Siinä oli varmasti viihdykettä häävieraille. :D

Toisen kerran olin vuoden nuoremman serkkuni kanssa noin 7-8 -vuotiaina sukulaisen morsiustyttöinä. Meillä oli todella hienot mekot ja kampaaja laittoi meidän hiuksetkin. Pääsimme myös valokuvaukseen mukaan. Kolmas kerta oli hiukan vanhempana, ehkä 13-14 -vuotiaana isäpuolen kaverin häissä sukulaistytön kanssa. He halusivat kaksi hiukan vanhempaa morsiustyttöä ja muistaakseni juhlissakin meillä oli pieniä tehtäviä. Äitini teki mekot ja nekin olivat hienot.

Toivonkin, että tytöille löydetään/tehdään myös hienot mekot ja jotain yhteinäistä niissä pitää olla keskenään ja mahdollisesti myös minun pukuuni. Tytöille tulee varmasti myös jotain pieniä vastuutehtäviä itse hääjuhlaan, kunhan sinne asti suunnitelmissa päästään.

(ja tähän piti lisätä vielä kuva Kate Mossista morsiuslapsineen, mutta ei tää Bloggeri suostunut yhteistyöhön)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti