perjantai 18. toukokuuta 2012

Kauniita kenkiä (paljon)

Hiljaisuuden jälkeen palataan kuvaähkyllä.

Vaikka hääsuunnittelu on nyt varmasti jonkun aikaa off-modella, niin aina sitä silti jotain tulee mietittyä. Facebookin mainoksissa on mulla pitkään pyörinyt Brandoksen hääkenkä-mainos ja lopulta uskaltauduin painamaan sitä linkkiä.

Kenkäasiaa olen muutenkin pohtinut, sillä taannoisella tanssikurssilla havahduin siihen, että hyvät kengät tosiaan pitäisi olla myös hääpäivänä, että jalat jaksaa. Mulla vielä yleensä jalat väsyvät aika nopeasti korkkareissa, joten sopivien kenkien etsiminen pitää aloittaa ajoissa, jotta sisäänajon ehtii tekemään.

Syksystä kun on kyse, niin sää voi olla mitä sattuu. Yhtenä vaihtoehtoja kirkkoon ja juhlapaikalle siirtymiseen olen miettinyt äitini hääkenkiä. Äitini meni siis uusiin naimisiin tuossa jokunen vuosi sitten ja hänella oli talvihäissä jalassa Tapaksen valkoiset saappaat. Häissä äidillä oli nauhoiksi vaihdettu sinistä silkkinauhaa ja minäkin voisin sitten ottaa niihin jonkun tehostevärin, joka sopii häiden ilmeeseen. Näin tulisi hoidettua myös "jotain vanhaa" -osio.

1. Kuva täältä
 No mutta siellä Brandoksen sivuilla selailin myös kenkiä ja jotain nättejähän sieltä löytyi:

Nämä kaunokaiset näyttävät ihanilta. Kommenteissa kuitenkin vähän moititaan halpaa laatua, mutta ulkonäkö on silti kaunis. Nämä jalassa voisin kuvitella olevani hääjuhlan tai vaikka koko päivän.

2. Kuva: Brandos
 Näissäkin on jotain kaunista ja sopisi syksyiseen säähänkin. Itselläni on hieman samantapaiset mustat kengät ja tuommoinen malli ainakin sopii jalkaan.


3. Kuva: Brandos

Näistä tulee mieleen hiukan Maija Poppanen, mutta ovat silti kauniit. Näyttävät vain hieman kapealta mallilta. Näihin voisi myös vaihtaa nauhat sopivan värisiksi. Onkohan sitten liian kuumat koko illaksi...


4. Kuva: Brandos
 Kun en näemmä saanut Brandoksesta tarpeeksi, niin oli pakko selailla muitakin mestoja:

Nämä kengät löytyvät heppo.fi -sivustolta:



5. Kuva



6. Kuva



7. Kuva


Ja sitten spartoo.fi -sivusto:
8. Kuva
9. Kuva
10. Kuva

11. Kuva
Ja vielä Elloksen valikoimaa:
12. Kuva

13. Kuva

14.  Kuva

Matalat kengät ovat yksi vaihtoehto, mutta ei ehkä mitään perus ballerinoja. Jotain erikoista pitäisi olla. Ihan loppuillaksi voisi jotkut mukavat tennarit tai ballerinat hankkia. Onneksi tämä kenkien metsästys on vielä alussa ja tuskin niitä vielä tämän vuoden puolella hankin.

Mitkä kengät teitä miellyttävät eniten? Mikä on teille tärkeintä hääkengissä?



2 kommenttia:

  1. Hei, nuo Brandokselta olevat Maija Poppasen kengät olen jo ostanut. Ne sopivat täydellisesti hääpukuni kanssa. :D

    VastaaPoista
  2. Moikka! Voitit blogissani järjestetyn arvonnan! Lähetätkö minulle meiliä disorganized_bride@hotmail.fi, niin saadaan palkinto lähtemään uudelle omistajalleen :)

    VastaaPoista