tiistai 21. helmikuuta 2012

Kihlajaisten ajankohta ja kaunistautumista

Nyt kävikin niin, että meidän kihljaiset ovatkin hieman aikaisemmin eli lauantaina 24.3. Ei onneksi pitäisi tulla kiire kaikkien tekemisten kanssa, kun työt alkavat vasta 19.3., joten pari viikkoa on hyvää aikaa järkätä kämppä kuntoon.

Tärkeille ihmisille on jo huikattu tuota päivämäärää ohimennen, mutta olisi myös mukava tehdä viralliset kutsut. Teen luultavasti tietokoneella itse jonkun version (jotain aihiota on jo olemassakin) ja osalle ne voisi ihan tulostaakkin ja osalle laittaa vaikka sähköpostilla. Aikataulu alkaa olla pian niin tiukka, ettei välttämättä kaikkea ehdi, joten jostain pitää pihistää. Tehdään sitten kunnolliset kiitoskortit, jos vaikka saisi otatettua viralliset kihlajaiskuvatkin.

Varailin eilen illalla kampaamoaikaa GloHairiin maaliskuun puoliväliin ja samalla laitoin kyselyä myös kampauksen teosta ja meikistä kihlajaisjuhlien aamuun. Hirveän monesti en ole kampausta käynyt teettämässä (vanhojen tanssit, äidin häät, yhden vuosijuhlat), joten ehkä nyt voisi sen verran panostaa. Samaten olisi ihanaa, että joku muu meikkaisi minut. Olen hirveän laiska meikkaaja ylipäätään, joten tämäkin panostus tulisi tarpeen. Rahaahan noihin tietysti menee, kun ensin käy leikkuussa ja värissä (tosin en ole yli puoleen vuoteen tehnyt hiuksilleni mitään) ja sitten vielä kampaus sekä meikki. Varmaankin semmoinen reilu 200e saa niihin varata.

Geelirakennekynnet omistin viime kesänä ja hieman niitä taas kaipailen. Ostin Citydealista lahjakortin alkuvuodesta mun vakkarikynsipaikkaan Tampereen AmyNailsiin, joka kattaa ranskalaiset geelikynnet. Voipi olla, että aloitan kierteen taas uudestaan. Tosin se 50e/kk kynsiin on aika paljon. :/ Varsinkin, kun olen ajatellut ostavani jäsenyyden liikuntakeskus GoGo:lle, joka maksaa sen 60-70e/kk. On se kallista pitää itseään kunnossa ja hyvännäköisenä. :D Mutta pakko tuo liikkuminen on aloittaa uudestaan ja saada nämä vaihtokilot pois hyvässä ajoin ennen häitä.

Eilen käytiin vähän shoppailemassa ja yritin myös löytää itselleni jotain nättiä päällepantavaa kihlajaisiin. Onneksi kaapissa on pari varteenotettavaa, koska shoppailusaldo jäi harmittava pieneksi (vain yksi laukku ja paita). Loppuviikosta on vielä pakko päästä paikkakunnan isoimpaan kauppakeskukseen ostelemaan jotain kesäjuttuja ja parit kengät. Eli täytyy pitää sielläkin vielä silmät auki, jos jotain kivaa löytyisi.

Ja myös ensimmäinen lukija on löytänyt tiensä tänne, loistavaa! Kiitos Krista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti