perjantai 13. heinäkuuta 2012

Suuria ja pieniä hankintoja

Onpas 2 kk mennyt haipakkaa. Pahoittelut vaihteeksi blogihiljaisuudesta.

Häät eivät ole olleet viimeisen kahden kuukauden aikana hirveästi tapetilla. Nimittäin ostimme omakotitalon. Jostain kumman syystä ajatukset ovat olleet talon ehostamisessa, joten blogihiljaisuutta saattaa jatkua vielä tovin. Laittelen tänne ehkäpä jotain muutoskuvia talosta. Siellä alkaa nimittäin näyttää aika kivalta. :)

Tuommoisten suurien hankintojen jälkeen seuraava hankinta tuntui pieneltä, mutta saanen esitellä: ensimmäinen häähankinta on tehty.

Edellisen kenkäpostauksen jälkeen olen aina välillä käynyt kyseisiä kuvia vilkuilemassa ja enkä saanut millään silmiäni irti näistä Perfectin Dorothy kengistä.


Brandoksella olivat loppuunmyydyt, mutta Bubbleroom pelasti. Hintaa ehkä oli vähän liikaa, mutta haluan kovasti kokeilla, miltä kyseisest kengät tuntuvat jalassa. Eihän mulla ole vielä edes mitään pukuakaan, mutta jostain se pitää aloittaa. :D

Katsotaan siis, miltä kengät vaikuttavat.

Muuten olen itselleni luvannut, että talon ehostus ja diplomityö pitää saada valmiiksi ennen kuin mennään pukuja sovittelemaan. Ehkä myös pieni keskivartalon kiinteytys olisi paikallaan. Yllättäen ruumiillinen työ jotenkin näkyy pienenä laihtumisena, mutta asia pitäisi ottaa todenteolla käsittelyyn. Katsotaan, kunhan saadaan tästä yksi partioprojekti pois alta, että jospa sitä sitten taas ehtisi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti