keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Uutta kämppää ja juhlien lähestymistä

Hip ja hei!

Uusi kämppä alkaa pikkuhiljaa näyttää asuttavalta. Parin viikon aikana ei ole oikein muuta ehtinyt tekemään kuin kokoamaan Ikea-kalusteita ja kyläilemään sukulaisilla ja kavereilla. 1,5 viikkoa aikaa saada kämppä kuntoon, joten vielä pitäisi hieman puristaa.

Tänään tosin ahkeroitiin kaverini kanssa noin 100 pikkupizzaa pakkaseen odottamaan juhlia. Foccaccia-leivän saatan ehkä jättää menusta pois, kun noita pizzojakin on noin paljon.

Sormukset saapuivat myös viikko sitten ja pikkuhiljaa niihin alkaa tottumaan. Ja sopivan kokoisetkin ovat. :) Kuvia tulee, kunhan toinen osapuoli saapuu taas kotio.

Kämpän sisustuksessa ongelmia tuottaa vielä matot. Kaikki muut on melkein hankittu. Pitää käydä vielä hieman katsastamassa tarjontaa ja ehkä hankkiminen saattaa jäädä vasta juhlien jälkeiseen aikaan. Onpa ainakin helpompi siivota. :D

Meidän kämppä on siis täynnä lähes pelkästään Ikea-kalusteita. Budjetti ei oikein antanut myöden hirveän kalliisiin huonekaluihin. Hyvältä kuitenkin näyttää. Joitain kalusteita saatiin myös käytettynä, kuten sohva, ruokapöytä ja tuolit, yksi työpöytä ja tv-taso. Ihan kaikkea ei siis tarvinnut hankkia. Pikkuhiljaa voi sitten päivittää niitäkin. Tässä jotain pieniä maistiaisia:

Billy -hylly Valbo -ovilla
Aspelund -sänky
Aspelund -lipasto
Tänään laitoin myös parille kaverille tarjouspyyntöä kihlakuvauksesta. Mitään suuria visioita ei tällä hetkellä ole kuvauksen suhteen. Ulkokuvat olisi muuten jees, mutta tuo loskakeli ei ehkä ole kaikkein kaunein. Katsotaan mitä keksitään.

Kampausajan varasin nyt lähikampaamosta eikä sieltäkään meikkiä saanut, kun meikkaaja on lomalla, joten itse sitten pitää tuhria naamaa. Eilen tosin kävin leikkauksessa ja värissä ja tuli aikas kiva tukka. :)

Lukijoita on taas tullut lisää. Huikeaa! Olen vain todella pahoillani, etten ole ehtinyt hirveästi päivittelemään blogia, mutta ehkäpä se tästä, kun alkutohina ja kihljaiset on saanut hoidettua. Kuvia yritän myös saada hieman lisää kämpästä ja kihlajaisjutuista jo etukäteen.

5 kommenttia:

  1. Onpas kivannäköinen tuo hylly, kaunis graafinen kuvio ovissa! Ja mitä sen on väliä mistä on ostettu ja mitä on maksanut kunhan miellyttää itseä ja sopii omaan budjettiin :)

    VastaaPoista
  2. Tykkään myös huonekaluista. Valkoinen miellyttää omaa silmää tällä hetkellä aivan erityisesti. :)

    VastaaPoista
  3. Uusi lukija ilmoittautuu! :) Me ollaan yritetty myydä meidän asuntoa, mutta vähän huonolta näyttää. Olenkin jo alkanut henkisesti valmistautumaan siihen, että jossen saa uutta kotia, niin sitten menee vanha uusiksi! :D

    VastaaPoista
  4. Huomasin, että olit käväissyt blogissani, kiva kun liityit lukijaksi!
    Olen siis vastavierailulla. Onnea hurjasti kihlautumisesta, siitä ne hääjärjestelytkin siitten lähtevät käyntiin :)

    Klikkasin myös itseni lukijaksi :)

    VastaaPoista
  5. Meidän lipasto! :) Ylin "sala"hylly on meillä miehen kravattilaatikkona. :) I like.

    VastaaPoista