perjantai 2. maaliskuuta 2012

Anteeksi pieni hiljaiselo. Muutimme juuri takaisin Suomeen, joten on tässä pientä hässäkkää ollut.

Uusia lukijoita on ilmestynyt linjoille. Loistavaa! :)

Ja kihlajaisten suhteenkin on hiukan päästy eteenpäin.

Tilasimme eilen sormukset. Käytiin katsomassa pari kultaliikettäkin, mutta titaanisormuksia ei ollut ja terässormuksistakin oli aika pieni valikoima. Ainoat jotka oikeasti kiinnostivat oli Ilkka Marttiinin terässormukset. Kyseessä on siis sama firma, joka tekee puukkoja. Sormukset taotaan käsin Rovaniemellä ja ovat täysin suomalaista käsityötä. Myös retkeilyhenkisenä ihmisenä nuo kiinnostivat todella. Hinnat olivat alle 100e/sormus. Ja sormukset ovat tilaustavaraa ja viikossa kuulemma tulevat. Näitä myivät siis Timanttiset. H:n mieleen olivat kuitenkin pinttyneet jo ne titaanisormukset, joten päätimme kokeilla tilata ne netistä. (Miehellä on siis mielipide!) Yhteensä sormukset tulivat postikuluineen ja kaiverruksineen maksamaan 80 euroa, joten jos ovat ihan susia, niin voidaan miettiä vielä noita terässormuksia. Ja tilaus näytti hoituvan varsin nopeasti. 20 min jälkeen tilauksesta sähköpostiini tuli jo "Tilaus lähetetty" -viesti. :D Eli ehkä ne jo ensiviikolla kotiutuvat.
Tällaiset lähti tilaukseen. Kuva
Nämä Marttiinin terässormukset miellyttivät eniten. Kuva
Äiti myös halusi kovasti askarrella ja itse olin saanut kutsupohjat valmiiksi, joten äiti pääsi tulostamaan ja hoiti kirjekuoretkin valmiiksi. Joten kutsut ovat nyt menneet eteenpäin.

Nyt vaan tarvitsisi vielä sisustaa se kämppä. :D Ensi viikolla saadaan vähän huonekaluja ja IKEA kutsuu myös varmasti. Laittelen vähän omaa juttua tuosta sisustuksesta ja mitä olen kämppään suunnitellut.

Löysin muuten mökin perukoilta kassin varmaankin vuoden 2008 Tampereen häämessuilta. Ja oli siellä pari häälehteäkin. Joitain ideakuvia sieltä otin talteen, mutta muuten taisi olla hiukan menneen talven lumia. Pitäisikin ostaa uusin Häät-lehti, niin pääsee fiilistelemään. :)

Tällaista tällä kertaa!

Mukavaa viikonloppua kaikille.

EDIT: Ja kun kaikkea ei kerralla muista, niin piti kertoa siitä, etten saanutkaan meikkausta ja kampausta samasta paikasta eli GloHairista kihlajaislauntaiksi. Tässä nyt painiskelen, että tuherranko oman meikkini vai etsinkö lähempää kotoa paikan, jossa saisi meikin ja kampauksen. Ensi viikolla voisi tehdä jotain päätöstä tämän suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti