maanantai 26. maaliskuuta 2012

Juhlat vietetty

Juhlat ovat onnellisesti ohi. Kämppäkin on siivottu ja arki jatkuu.

Päivän ja illan aikana kävi väkeä varmaan 50 henkeä, joten tupa oli täynnä ja menoa riitti. Onneksi auttavia käsiä oli paikalla esimerkiksi tarjoilun suhteen. Ei nimittäin juhlakalu pysty repeämään ihan hirveään moneen paikkaan. Ja niinhän siinä tietysti kävi, että en oikein kaikkien vieraiden kanssa ehtinyt juttelemaan, kuvia ei juurikaan muistettu ottaa yms. Tarjoilupöytä jäi ihan tyysti kuvaamatta. :/ Näistä asioista onneksi opitaan seuraavia juhlia varten. Tässä ehkä ainoa ruoasta oleva kuva.

Räävityt tiramisut illalla, päiväversiot olivat hieman nätimmässä tarjoiluastiassa.
Virallisia kihlakuvia tullaan nyt vielä suuremmalla syyllä ottamaan. Kuvauspaikkakin on jo mielessä. Kuvia mahdollisesti otetaan Tampereella Työväenmuseo Werstaan Höyrykonemuseossa. Siellä on iso höyrykone, joka sopisi meidän juttuun varsin hyvin. Kuvaajaa ei ole vielä päätetty, mutta toivottavasti päätöksiä tehdään pian, niin saadaan kuvat otettua.

Kampauksesta tuli muuten todella kiva. Mulla oli ideana vain se, että hiukset kiharalle ja kiinni vasemmalle puolella ja siihen panta. Hiuksiin tuli iso letti päänpäältä vasemmalle korvalle ja sitä loppuhiukset kiharrettiin. Tässä pieni kuva. Edestä päin ei taas hyvää kuvaa oikein ollut.

Ottaakohan tuosta mitään selkoa? (ja tuo on todella mun korva, se on vain vähän hörö)
Katsotaan saanko tehtyä jotain tuon tapaista itse sinne kuvauksiin.

Mekosta saatte kuvia sitten, kun on niitä virallisia kuvia otettu. Ei oikein kunnon kuvaa löytynyt lauantain kuvista.

Ruoat riittivät hyvin, vaikka luovuin foccaccia-leivästä ajanpuutteen vuoksi. Vieraat kehuivat ruokia ja tiramisusta tuli aika taivaallista. :) Varsinkin siitä versiosta, joka oli tehty oikeaan mascarpone-tuorejuustoon. Tässä vielä lopullinen menu.

Viinilaseihin askartelin pienet kyltit, joihin jokainen sai kirjoittaa oman nimensä. Eivät menneet sekaisin illan aikana. Tosin niistäkään ei nyt kuvaa ole. Mustaa pahvia noin 2cm x 5 cm palanen, päälle valkoista paperia hieman kapeampi ja lyhyempi palanen ja reunaan ohutta rautalankaa ja rautalangalla kiinni lasin jalkaan. Oli tyylikäs ja käytännöllinen.

Myös mukavia lahjoja saimme. Kummankin vanhemmat sponssasivat huonekaluihin, joten heiltä ei nyt tietenkään muuta enää tullu. Lähinnä lahjat olivat lahjakortteja tai rahaa ja toivottuja tavaroita. Muunmuassa sauna sai uusia tavaroita sekä lasikaappimme sai uuden viinikarahvin. Täti toi itsetehtyjä suolakurkkuja ja kurkkusalaattia ja kuivattuja sieniä. Lahjakortteja tuli muunmuassa ravintolaan, teatteriin, Ikeaan, Iittalaan ja kylpylään. :) Teekkarikaverit yllättävät aina ja sieltä tuli kummallekkin kävelysauvat, tekniikkalegoja, erilaisia nestemäisiä lahjoja sekä myös itsetehtyjä lahjoja, kuten suklaata, tiskirätti ja hieno taottu koriste. Olemme hirmu onnellisia ja tyytyväisiä kaikkiin lahjoihin. :)


Eilen juhlien siivoamisen jälkeen otin hieman kuvia meidän kämpästä. Joten tässä pieni katsaus olohuone+keittiö+työnurkkaus -kompleksiin.

Työnurkka ja olohuone.
Ruokasali, keittiöseinä löytyy kuvaajan selän takaa.
Ja viimeiseksi myös kuva sormuksesta ja kynsistä.


Ja uusia lukijoita on taas ilmaantunut. Koitan itsekkin tästä hieman ryhdistäytyä kirjoittelun suhteen. Nyt voi nimittäin oikeasti kohta laittaa ajatuksia niihin häihin. :)

1 kommentti: