perjantai 7. helmikuuta 2014

Hommat etenee ja aika vaan kuluu...

Aika menee kuin siivillä nyt jo puoli vuotiaan jässikän kanssa, mutta hääasiat ovat edenneet.

Minulla on nimittäin hääpuku! :) Se löytyi ennen joulua Morsiusgalleriasta, joten yksi huoli on pois.

Pitopalveluksi otetaan Eevantalo, josta myös majoitusta löytyy 30-40 hengelle. Pari läheistä mökin vuokraajaa otetaan myös, että saadaan varattua noin 80 hengelle majoitusta.

Tällä hetkellä vieraslista huitelee siellä 100 aikuisen ja vajaan 20 lapsen ja vauvan tienoilla. Vielä ehkä pitäisi rukata, mutta vaikeaa on... Onneksi ei vielä tarvitse lähettää kutsuja. :)

Meillä on myös hääkuvaaja.

Huomenna olisi tarkoitus mennä Tampereen häämessuille haistelemaan tunnelmaa ja ehkä katsomaan vähän sormuksia. Suunnitteilla olisi titaaninen sormus yhdellä timantilla. Ei siis mitään hirveän pröystäilevää ja budjettikin on 200e. :)

Sulhaspojille on myös hankittu puvut alesta (20e/puku, suorat housut, valkoinen paita, liivi ja rusetti).

Niin ja voitin ennen joulua Best day ever -sivustolta mahtavan paketin, joka sisälsi rannekorun,  Pukunin häälaukun, Rainbow clubin kengät ja Aino hand made in -hiuskoristeen. Laukku ja kengät ovat jo rantautuneet ja ovat varsin hienoja. Kengät tosin mulla oli jo ennestään, joten katotaan mitä noiden kanssa tehdään. Hiuskorua suunnitellaan vähän lähempänä, kun olen päättänyt, miten tukkani haluan. Mutta oli kyllä mahtava tuuri! :)

Eli mun vaatetus alkaa olla jo hyvällä mallilla. Miehelle varmaan ostetaan uusi tumma puku keväällä, kun juhlakausi alkaa ja tarjoukset. Liivi ja joku kaulahärpäke sitten vuokrataan tai ostetaan.

Toinen kaasoista mahdollisesti loihtii puvut kaasoille ja morsiustytölle.

Kukistakin on keskusteltu jo serkun kanssa ja olen melki päättänyt kampaajan.

Yksi iso juttu on bändi, jota pitäisi kysyä.

Koristeet alkaa olla myös kasassa.

Eli hyvällä mallilla ollaan.

Pahoittelut, kun ei tästä blogin aktiivisesta kirjoittamisesta tule mitään, mutta koitan pitää teidät ajantasalla ja sitten ainakin tehdä kattavan raportin häistä jälkikäteen. :)

1 kommentti:

  1. Ihana blogi sulla! Taidankin alkaa seuraamaan teidän polkua kohti häitä! :)

    http://haaunelmointia.blogspot.fi

    VastaaPoista