perjantai 20. syyskuuta 2013

TJ 365

Se olisi sitten tasan vuosi häihin. Niin se aika menee.

Mitään ihmeellistä ei suunnittelun suhteen ole tapahtunut, paitsi koristeiden ja kutsujen. Tässä sekalainen kuvakokoelma mitä olen hankkinut ja väkertänyt.

Haalin Sinellistä tiilenpunaisia kartonkeja ja papereita puoleen hintaan (tottakai poistuva tuote) ja toivon niiden riittävän meidän tarpeisiin. Aikaisemmin ostin myös UFFilta pellavakankaan näköiset verhot 5 eurolla. Facebookin hääkirpputorilta ostin rullat oranssia ja ruskeaa kuitusilkkiä. Näistä voisi saada aikaan vaikka kutsut.

Kangasta ja kartonkia
Kuitusilkit
Ajatuksena oli kutsu, jossa ei ole paljoa tekstiä. Ajattelimme tehdä nettisivut, jossa on sitten enemmän tietoa häiden kulusta ja majoituksesta yms. Myöskin ilmoittautuminen olisi nettikikkareen kautta, tottakai myös perinteinen puhelin annetaan mahdollisuudeksi.

Kutsussa oli yksi kortti, joka on 1/3 A4 (mikä sen koon nimi nyt virallisesti on). Siinä olisi sitten perustiedot ja nettisivuosoite. Mahdollisuus on myös taitella A4-paperi kolmeen osaan juhlaohjeeksi, mutta en vielä tiedä haluammeko sitä. Tosin tuo kartonki olikin aika ohutta. Hyvä sen kannalta, että se varmaankin mahtuu kopiokoneen läpi, mutta yksistään se on aika luru.

Paperimatskut olisi sitten peitelty pellavakankaan (tai ainakin sen oloisen) sisään. Tuossa keksinkin, että sehän voisi olla vaikka nenäliina. :) Mahdollisesti "nenäliinaan" voisi ommella pitsiä reunoihin ja mahdollisesti vaikka painaa/maalata kangasmaalilla vaikka nimikirjaimet tms. Tai voisihan sitä jopa kirjailla. :D Onhan tässä vuosi aikaa (kuinkahan monta kertaa vielä tämän sanon). Kankaan voisi laittaa kahdella eri tavalla. Joko, että se peittää kokonaan kortin tai sillai, että korttia näkyy. Tässä nopeasti koottuja versioita. Ei nyt näytä siistiltä, mutta saapa jnkun käsityksen.

Kortti ja kangas
 Koko homman voi sitten sitoa erilaisilla tavoille kiinni vaikka juuttinarulla.

Pitsinauhalla?
Pitsit reunoihin?
Onkohan jo liikaa härpäkettä?
Tässä nyt on aika monta variaatiota. Katsotaan miten tämä muotoutuu.

Myöskin lasipurkkikokoelma on jo karttunut. Ostin samaisen fb-hääkirppiksen kautta pahvilaatikollisen valmiiksi pitseillä ja juuttinaruilla koristetuja purkkeja ja pulloja. Pitsejä myös on jo jonkin verran.

Tässä osa
Tässä yksi kuva pullosta, jossa oransseja neilikoita.


Meillä on pojan ristiäiset reilun viikon päästä ja ajattelin hieman simuloida meidän kattausta tai ainakin pöytäkoristeita. Niistä sitten kuvia myöhemmin.

Näistä ehkä saa käsityksen meidän häiden teemaväreistä ja tyylistä. Taitaa olla aika muotia tämmöinen romanttinen maalaisteema, mutta se sopii meillekin. Myös kauden värit on myös esillä.

Eli hommat etenee pikuhiljaa.

5 kommenttia:

 1. Tosi nätit kutsut ja molemmat versiot on upeita!

  VastaaPoista
 2. Kauniita vaihtoehtoja.:-) Jokainen tyylillään ja makunsa/teemansa mukaan. Meillä tulee olemaan useampi väri ja tykkäisin kans tuosta maalaisromanttisuudesta, mutta saa nähdä miten istuu kokonaisuuteen.Noh, meillä on vielä 2 vuotta aikaa.;)

  VastaaPoista
 3. Hei, blogissani on sinulle haaste! :-) www.springshaadi.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Mulla olis haaste kanssa sulle omassa blogissani!=)

  VastaaPoista
 5. Mukavaa häidenvalmisteluaikaa! :)

  Käy osallistumassa arvontaan ja nappaa alekoodi hääkauppan: summer-suvi.blogspot.fi/2014/01/haavieraskirjaideointia-seka-arvontaa.html

  VastaaPoista