torstai 20. kesäkuuta 2013

Juhlapaikka varattu

Hups, jotain on saatu aikaan. Tai anoppi sai. :D Pyysin häntä kyselemään sitä juhlapaikkaa (hintaa yms.), niin nyt se on sitten varattu 19.-21.9.2014 meille. :)

Paikka on siis Hermannitalo Kuopion Syvänniemellä (ent. Karttulan kunnassa). http://www.eevantalo.fi/hermannitalo.html

Tässä hieman talvinen kuva
Tämän vuoden hinta on 200e/vrk, mutta ensi vuoden hinnasta ei ole vielä varmuutta. Tuskin ainakaan laskee, mutta tuskin paljoa nouseekaan. On silti mielestäni edullinen. Vielä en tiedä, mitä kaikkea tuohon hintaan kuuluu, mutta tilaa on jopa 200 hengelle. Pitäisi siis mahtua hyvin pöydät, tanssilattiaa ja bändi. :)

Juhannuksen jälkeen pitää käydä ottamassa hieman kesäisempiä kuvia paikasta. Ehkäpä syksyllä sitten ehtii käymään ihan sisällä (itsehän en siis ole edes käynyt sisällä, mutta mies on ja sanoi, että se on sopiva, luotan).

Vuokra-aika on nyt ilmeisesti pe-iltapäivästä su-iltapäivään, että perjantaina varmasti ehtii laittaan pöydät ja koristelemaan. Kivinavetat on yleensä niin tunnelmallisia, että paljoa koristeita ei tarvita. Ruokaan ei meidän onneksi ehkä tarvitse paljoa puuttua, joten pe-iltapäivä on ihan hyvä aika. Sunnuntaina sitten pitää siivoilla, mutta ehkä me ei olla siellä ensimmäisenä harjan varressa (toivottavasti).

Tänään laitan vielä viestiä tuonne Eevantalolle (minkä kautta tuo linkki Hermannin talolle oli) ja aion alustavasti varata kaiken majoituskapasiteetin tuoksi viikonlopuksi. Eevantalo on siis tien toisella puolella tätä juhlapaikkaa, joten kauempaa tulevat lähisukulaiset voivat sitten majoittua siihen. Kapasiteettia taisi olla reilulla 30 hengelle. Muita majoituksia katsellaan sitten talvella, kunhan vieraslista saadaan kasaan ja selviää, kuinka paljon majoitettavia olisi. Lähialueella onneksi löytyy mökkimajoitusta yms.

Tästä se sitten alkaa. :) Viettelen tässä kesälomaa vielä pari viikkoa ja sitten alkaa mammaloma ja elokuussa on tiedossa uuden sulhaspojan saapuminen. Hän taitaa viedä jonkin verran huomiota, mutta ensi talven kotoilun ohessa ehkä yhdet häät ehtii suunnittelemaan ja järjestämään. :) Tämä juhlapaikan varaaminen oli asia, jonka halusin ennen vaavin syntymää hoitaa pois alta.

4 kommenttia:

 1. ihanan tunnelmallisen näköinen paikka :)

  VastaaPoista
 2. Moikka. Meillä on häät helmikuussa 2015. Sama juhlapaikka meillä. Itse asutaan Karttulassa ja täälläpäin ei nyt hirveesti ole paikka vaihtoehtoja, joten tämä ainut ihana ja hyvä! :) Paikka on todellakin edullinen.

  VastaaPoista
 3. Hei. Meillä sama juhlatila suunnitelmissa,en kuitenkaan ole vielä ehtinyt käydä paikanpäällä.
  Tiedätkö jo pe-su hinnan ja mitä hintaan sisältyy? Astiat yms? Entä Eevantalon varaaminen, saitko siihen edullisemman hinnan kuin huoneet yksitellen? Otatteko tarjoilun sieltä?
  Jos vain haluat kertoa niin minua kiinnostaa kaikki mahdollinen, emme ole kumpikaan lähtöjään kuopiolaisia niin mietityttää osataanko löytää hyvät lisämajoitukset jne..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä on osa suunnitelmista auki, mutta muistaakseni Hermannitalon vuokra oli 200e/vrk ja siihen ei kuulu astioita. Tiloja on se iso sali, kahvio, keittiö ja navetan ylinen.

   Eevantalon kanssa on myös keskustelut auki, mutta sieltä tulemme ottamaan tarjoilun häihin. Majoitukset tullaan myös ottamaan sieltä ja parilta lähistön mökin vuokraajalta. Majoitusta on tällä hetkellä varattu noin 80 hengelle. :)

   Poista