perjantai 5. lokakuuta 2012

Voitto!

Mukava viikonlopun aloitus, kun tuli tieto, että satuin voittamaan Pukunin blogiarvonnasta Pukunin Saaran tekemän hunnun. :)

Häähankinnat siis lisääntyvät ihan huomaamatta.

Tosin vielä en ole päättänyt, käytänkö hääpäivänä huntua vai en, mutta nythän sitä voi sitten pohtia tuon kauniin yksilön kanssa.

Vielä tähän loppuun pari fiilistelykuvaa meidän 3 viikkoa takaperin pidetyistä tupareista. Meillä on kyllä näemmä puitteet järjestää vaikka mitä. Tosin vaikka moni ehdotti, että pitäkää häät täällä, niin en ehkä halua ottaa itselleni sitä stressiä, että järjestäisimme häät kotona. Mutta muiden juhlia voin kyllä järjestää! :)

Mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Onnea voitosta, voihan sen kanssa ottaa ainakin muutaman hääkuvan :)

    Ihan mieletön paikka, tuolla ulkorakennuksessahan tulisi ihanan tunnelmalliset häät. Moni varmasti havittelee juuri tuollaista tilaa juhlilleen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, voisin ruveta sitten vaikka vuokraan tuota meidän suulia. :D Noh, aika rennot häät siellä saisi järjestettyä, kun kaikenlaista rompetta alkaa kerääntymään (mm. rengaspinot) ja tuo syyskuun puoliväli oli kyllä aika viimosia aikoja, kun pystyy siellä juhlimaan. Mutta ohan toi ihan huippu! :)

      Poista